Bilverkstad i Värmdö och Nacka

Anmäla försäkringsskada

Om det är en försäkringsskada du vill ha reparerad måste den vara anmäld till försäkringsbolaget för att vi skall kunna få ett igångsättningstillstånd.

Besiktiga skadan

Kontakta oss för en bokningstid för besiktning av skadan. Vi dokumenterar och fotar din skada, därefter görs en skadevärdering via CABAS som är ett kalkylprogram för beräkning av reparationstider för karosskador, du får då en tid för reparationen. Värdering med foton sänds sedan via datakommunikation till försäkringsbolagets tekniker. Vår bilverkstad finns i Värmdö.

Igångsättningstillstånd

Efter att dokumentationen skickats inväntar vi ett tillstånd att starta reparationen. Svaret får vi normalt under dagen, men det kan ta längre tid beroende på skada, försäkringsbolag, handläggare och skadetekniker. När svaret kommit beställs alla reservdelar och tillbehör så att de finns här i tid för reparationen.

Begagnade originalreservdelar

I enlighet med vår miljöpolicy försöker vi i första hand använda begagnade originalreservdelar som söks via databas hos utvalda och av Naturvårdsverket godkända bildemonterare. Säkerhetsdetaljer såsom krockkuddar, bilbälten etc. är dock alltid nya!

Din bil tas omhand på de olika avdelningarna:

Slutfas och kvalitetssäkring

Vi funktionskontrollerar att allt vi reparerat är i sin ordning.

Utlämning av reparerat fordon

Vi kontaktar dig och kommer överens om en lämplig tid att avhämta och utkvittera bilen.
Vi hjälper dig hela vägen när du behöver hjälp av en bilverkstad.
Opel
Honda
Citroen
Mitsubishi Motors Sverige
Chevrolet
Suzuki
Subaru
Motorbranschens Riksförbund
Kontrollerad Bilverkstad
Ek Bil & Plåt AB är beläget i Värmdö och är en fullutrustad skadereparationsverkstad för alla bilmärken i Värmdö och Nacka.

Vi servar alla som finns i Värmdö. Hemmesta, Gustavsberg, Ingarö samt Djurö.
Boende i Saltsjö-Boo och Nacka är välkomna att kontakta oss för upphämtning och lämning av bilen. Denna service gäller i mån av tid.
UC Risksigill för Ek Bil & Plåt AB

Ek Bil & Plåt AB
Älvsbyvägen 33
139 52 Värmdö Stockholm
Tel: 08-571 686 24
E-post: info@ekbiloplat.se