Bilplåt Värmdö och Nacka

Dagens bilar rymmer alltmer teknik och nya material. Idag är bilplåt ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial.
För att uppfylla miljökraven krävs också att all bilplåt, som kan om inte bilen har vagnskadegaranti, skall ersättas av begagnade originaldelar.

Plåtverkstad

När din bil rullar in i vår plåtverkstad i Värmdö och Nacka börjar bilplåtslagaren med att plocka bort skadade plåt- och plastdetaljer och frilägger den underliggande skadan för att rikta upp bilen.

Vi kompletteringsbeställer samtidigt hem nya delar om det behövs. Plastdetaljer som går att återmontera reparerar vi i vår egen plastverkstad.

När bilen är riktad passas de nya delarna in. Vi rostskyddar alla skarvar och utbytta detaljer. Därefter förs bilen över till vår avdelning för billackering.

Efter lackeringen monterar vi tillbaka de yttre karossdelarna samt detaljer som lister, invändiga paneler, lås och knappar mm.

För hjälp med bilplåt i Värmdö och Nacka, kontakta oss!

I plåtverkstaden arbetar våra bilplåtslagare med allt du behöver hjälp med inom skador på bilplåt.
Opel
Honda
Citroen
Mitsubishi Motors Sverige
Chevrolet
Suzuki
Subaru
Motorbranschens Riksförbund
Kontrollerad Bilverkstad
Ek Bil & Plåt AB är beläget i Värmdö och är en fullutrustad skadereparationsverkstad för alla bilmärken i Värmdö och Nacka.

Vi servar alla som finns i Värmdö. Hemmesta, Gustavsberg, Ingarö samt Djurö.
Boende i Saltsjö-Boo och Nacka är välkomna att kontakta oss för upphämtning och lämning av bilen. Denna service gäller i mån av tid.
UC Risksigill för Ek Bil & Plåt AB

Ek Bil & Plåt AB
Älvsbyvägen 33
139 52 Värmdö Stockholm
Tel: 08-571 686 24
E-post: info@ekbiloplat.se