Bilplåt Värmdö, Stockholm

Dagens bilar rymmer alltmer teknik och nya material. Idag är bilplåt ofta tillverkade av specialstål, aluminium och kompositmaterial.
För att uppfylla miljökraven krävs också att all bilplåt, som kan om inte bilen har vagnskadegaranti, skall ersättas av begagnade originaldelar.

Plåtverkstad

När din bil rullar in i vår plåtverkstad i Värmdö Stockholm börjar bilplåtslagaren med att plocka bort skadade plåt- och plastdetaljer och frilägger den underliggande skadan för att rikta upp bilen.

Vi kompletteringsbeställer samtidigt hem nya delar om det behövs. Plastdetaljer som går att återmontera reparerar vi i vår egen plastverkstad.

När bilen är riktad passas de nya delarna in. Vi rostskyddar alla skarvar och utbytta detaljer. Därefter förs bilen över till vår avdelning för billackering.

Efter lackeringen monterar vi tillbaka de yttre karossdelarna samt detaljer som lister, invändiga paneler, lås och knappar mm.

För hjälp med bilplåt i Värmdö, Stockholm, kontakta oss!

I plåtverkstaden arbetar våra bilplåtslagare med allt du behöver hjälp med inom skador på bilplåt.
Opel
Honda
Citroen
Mitsubishi Motors Sverige
Chevrolet
Suzuki
Subaru
Motorbranschens Riksförbund
Kontrollerad Bilverkstad
Ek Bil & Plåt AB är beläget i Värmdö Stockholm och är en fullutrustad skadereparationsverkstad för alla bilmärken i Stockholmsområdet.

UC Risksigill för Ek Bil & Plåt AB


Webbyrå i Stockholm