Billackering Värmdö Stockholm

Billackering är en känslig process och kräver att billackerarna har goda kunskaper och tillgång till modern utrusning och teknik. Våra billackerare lackar bilen med av biltillverkaren föreskriven vattenburen billack. Detta är både miljövänligt och ger billacken den rätta finishen.

Lackeringsavdelningen

På billackeringsavdelningen utförs slipgrundning av riktade ytor, nerslipning av detaljer, maskering och lackering av åtgärdade detaljer i minst tre lager med mellanluftning.

Quick Repair

Quick Repair är en kostnadseffektiv lösning för små lackskador såsom dörruppslag, stenskott och repor mm. Quick Repairtekniken innebär att våra billackerare begränsar lackeringen till en så liten yta som möjligt, vi kan då i mindre omfattning demontera och eftermontera delar vilket gör att vi snabbare kan leverera bilen, ofta samma dag.

Kontakta oss för en besiktningstid.

Lackad bil

Den nylackade ytan är fortfarande känslig och skall under de tre första månaderna endast tvättas med rikliga mängder vatten utan avfettnings- och tvättmedel. Högtryckstvätt skall undvikas under denna tid (vintertid 4 månader) och därefter skall en distans av 30 cm hållas mellan munstycke och fordon. Likaså skall automattvätt, vaxning och lackskydd undvikas under denna tid.

Söker du Billackering Värmdö Stockholm? Välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig.

I lackverkstaden arbetar våra billackerare med föreskrivna vattenburna billacker. Billackering Värmdö Stockholm
Opel
Honda
Citroen
Mitsubishi Motors Sverige
Chevrolet
Suzuki
Subaru
Motorbranschens Riksförbund
Kontrollerad Bilverkstad
Ek Bil & Plåt AB är beläget i Värmdö Stockholm och är en fullutrustad skadereparationsverkstad för alla bilmärken i Stockholmsområdet.

UC Risksigill för Ek Bil & Plåt AB


Webbyrå i Stockholm